Vastgoedinvesteringen in partnerschap met Integrale

OGEO FUND heeft in zijn portefeuille een grote 'bakstenen' vastgoedkorf (geplafonneerd op een maximum van 25%). Hierdoor onderscheidt OGEO FUND zich van de meeste andere Belgische pensioenfondsen, die de voorrang geven aan 'papieren' vastgoedbeleggingen via beleggingsfondsen. Een weldoordachte keuze voor baksteen die OGEO FUND vrijwaart voor marktschommelingen.

De vastgoedprojecten waarin OGEO FUND investeert, realiseren een gemiddeld nettorendement van 5%. Een constant rendement, mogelijk dankzij een zorgvuldige selectie van zowel de projecten als de huurders. OGEO FUND legt immers de nadruk op de aankoop van kantoorgebouwen die worden verhuurd aan kwaliteitsvolle huurders die zich engageren op lange termijn, met geïndexeerde huurprijzen.

Om deze vastgoedprojecten in goede banen te leiden, steunt OGEO FUND op een toegewijd intern team en werkt OGEO FUND samen met externe experts die een zorgvuldige follow-up van de projecten verzekeren. Integrale is in dat opzicht een belangrijke partner in de vastgoedinvesteringen.

Hier zijn onder andere investeringen :

Ogeo Fund Waterside

Waterside

Het vastgoedcomplex Waterside aan de Willebroekkaai te Brussel werd in 2011 samen met Integrale aangekocht. Het omvat 11 900 m² aan kantoren, 650 m² aan archiefruimte en het telt 65 parkeerplaatsen.

Gutenberg

In partnerschap met Integrale werd er een gebouw aan de Avenue du Pont de Luttre te Brussel aangekocht Dit gebouw omvat 4 396 m² kantoren, 18 816 m² werkplaatsen en 150 parkeerplaatsen.

Immo Haecht 1442

Belegging in partnerschap met Integrale. Gebouw dat gelegen is op de Haachtsesteenweg, 1442 in Haren. Kantoorruimte: ± 16.000 m² en 212 parkeerplaatsen.

Cerep Loi 15

Belegging in partnerschap met Integrale. Gebouw dat gelegen is in de Wetstraat, 15-19 in Brussel.
• Kantoorruimte: ± 19.000 m²
• ± 80 parkeerplaatsen

New Tide Rotterdam

Belegging in partnerschap met Integrale. Gebouw dat gelegen is op de Prins Alexander area.
• Kantoren: 16.444 m2
• Parkeerplaatsen: 300